torsdag 30. april 2009

Vaskekone

Igår hadde kaimai-mannen og jeg en god plan på å vaske leiligheten før vi får inntog av folk i helgen... En virkelig god plan, som fungerte ypperlig en god stund. Kaimai-mannen tok med seg lille-kaimai og handlet mat, mens jeg skulle støvsuge og vaske gulv (det var en særdeles nødvendighet!). 

Dette var ingen problem, og alt gikk smertefritt... Inntil kaimai-mannen og lille-kaimai kom hjem fra butikken, med beskjed om at en kamerat og kjæresten var på vei bort for å levere noe. Kaimai-mannen hadde gitt de beskjed om at vi var midt i husvasken. Men de kom inn, og satte seg ned. Og ble sittende... 

Vi la lille-kaimai, og de satt. Jeg hang opp en klesvask, og de satt! Jeg fant fra Jif til badevasken, og de satt! De satt faktisk helt til klokken var passert 21.30, og jeg var fullstendig klar for sengen!!! GRRR!!! Så nå er bade uvasket, og det forblir det frem til vi får gjester!

Så jeg gikk raskt fra en fornøyd jente med kontroll på livet, til en grumpy old woman! :)
Helt alvorlig - ta et hint! hehe :)















onsdag 29. april 2009

Når det skal festes...

er jeg jo fullstendig avhengig av å lage invitasjon. Mest fordi jeg endelig har en unnskyldning til å lage noe skikkelig gøy noe innimellom annen produksjon...








Så når det skal serveres tapas og dekoreres med blomster og "pipper" (litt vel inne i 18mndr-språk for tiden) fra TineK (håper jeg, hvis jeg får tak i!) måtte jeg gjøre det litt moro... :)

Når det er sagt er det vel det faktum at det er 30årsdagen min som skal feires, som gjør at jeg ikke helt greier å ta fullstendig. I fjor feiret jeg ikke i det hele tatt, så jeg må nesten ta det igjen når det er en rund dag, og jeg faktisk fyller 30 på en lørdag! Dessuten er det en fin unnskyldning til å få besøk av de venninnene jeg har på Østlandet som ikke er gravide... Ikke så mange med andre ord... :) Jeg gleder meg stort til å bli liksom-tante, og lille-Kaimai gleder seg veldig til å se "bebbi"-er.

Jeg må nok en tur på Ren Lykke å handle smågaver etter hvert tror jeg!!! De skjønne klærne bare ber om å få komme på søte småjenter og smågutter! 

mandag 27. april 2009

Wild og wild fru Blom...

Bare en liten kommentar til forrige innlegg...
Jeg er ikke spesielt wild... :)

Born to be wild

For snart tre år siden fant jeg disse fantastiske kortene i England:























































Til min store overraskelse synes ikke min mann de var like festlige... :)
Men jeg har de på veggen på kontoret mitt på jobben nå, og de muntrer opp selv en regntung dag! Ikke at det er det idag altså, men anyhow.

De er laget av Anne Taintor og heter "I feel a sin coming on" Utgitt av Chronicle Books i 2002. Copyright hos de osv.!

Drømme at huset rent gjør jeg forresten til stadighet. Det er like frustrerende hver gang kaimai-mann og jeg har tatt huset (les: leiligheten) en torsdag ettermiddag. Og når lørdagen kommer, og vi er hjemme i  den fine ettermiddagssolen, så ser man ALLE spor og ALT støv som har samlet seg de siste to dagene... Hvis ikke vi har verdensrekord i støv, så vet ikke jeg. :)

fredag 24. april 2009

Ute i solen...










Mini-kaimai'en min koser seg ute i solen med bøtte, vann, stein og spade.
Det er lite som er så harmonisk som et fornøyd lite barn. *sukk*

Riktig god helg!

tirsdag 21. april 2009

Alan Fletcher









Plakat av dette bildet har jeg vært så heldig å få av Alan Fletcher selv, mens jeg studerte i England. Det henger på veggen hjemme i stuen nå, og jeg er veldig glad i det!

Alan Fletcher var en fantastisk designer og en hyggelig mann, som jeg føler meg svært beæret over å ha møtt.

mandag 20. april 2009

Første innlegg...














Jeg er en ekte typografi-fantast, og disse tre typografi-baserte logoene er noe av det fineste jeg vet på den fronten. Det er Herb Lubalin som har laget de, for mange, mange år siden. Men de ser virkelig oppdaterte og moderne ut for det synes jeg.