mandag 28. september 2009

Endelig - våt, ikke så grønn - glede!

Bloggen går litt for lut og kaldt vann for tiden. Full jobb, ny barnehage og sosialt liv krever sitt.
Jeg klager ikke - for det er herlig å ha mye å henge fingrene i!

Kaimai-mannen er også travel, så det lovede blomsterbedet tok litt lenger tid enn jeg hadde trodd. Kaimai-mannen har ikke murt noe som helst før, så vi var nok spente begge to. Da er det jammen godt å ha en pappa å ty til!
Jeg er veldig godt fornøyd mked resultatet, så jeg kan nok godt spørre en annen gang også... (Ikke si det til han da, hehe...)

På lørdag kjøpte vi jord... Mye jord! Vi måtte selvfølgelig to turer. Hvordan går det an å beregne antall sekker jord??? Og så fikk jeg meg en kosetur alene og handle blomster & løker.


Det er jo ingen vits i å plante sommerplanter nå, så jeg var så heldig å finne to nydelige klematis (til 50%!) som nå forhåpentligvis skal skjule litt av den brutale fjellveggen som nesten henger over terrassen vår...
I tillegg til klematis'ene, plantet jeg om en stokkrose som har stått i en litt for liten krukke, så jeg håper den får nok sol, og trives godt i sitt nye bo. Det vil nå bare våren vise!


Dessuten plantet lille-kaimai og jeg en hel haug med forskjellige løk, Krokus, Snøklokker, Tulipaner, Perlemorsblomst og Scilla! Alle i hvit, rosa og lilla-toner. Det er lite som er så koselig som nå løkplanter på våren...

Til slutt vil jeg vise siste innkjøp på stæsjefronten. (Det er leeenge siden sist jeg shoppet, derfor også bloggestillheten...) Et skjønt skilt fra Bloomingville. Kjøpt på Havna Interiør i Strusshamn. :)